Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Επίσημη έναρξη για την Owiwi και 200 χιλ. ευρώ χρηματοδότηση

Η Owiwi στο πλαίσιο του συνεδρίου DigiHR που πραγματοποιήθηκε σήμερα 1 Νοεμβρίου ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη της πρωτοποριακής υπηρεσίας επιλογής προσωπικού και αξιολόγησης ταλέντων με βάση ένα online game αλλά και χρηματοδότηση 200 χιλ. ευρώ.

Η ομάδα της Owiwi αποτελείται από τον Ηλία Βαρθολομαίο CEO, τον Χριστόφορο Λουτζάκη CTO και την Αθηνά Πoλίνα Ντόβα COO, έχει αποφοιτήσει από τον δεύτερο κύκλο του egg, και όπως προαναφέραμε έχει αναπτύξει ένα online game, του οποίου στόχος είναι να χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις τόσο για την επιλογή των υποψηφίων εργαζομένων, όσο και για την αξιολόγηση και εκπαίδευση των υφιστάμενων υπαλλήλων τους.

Μέσα από το παιχνίδι που αποτελεί μια διαδραστική, επιμορφωτική και ευχάριστη διαδικασία, η Owiwi βοηθά τις εταιρείες να κάνουν την πιο πετυχημένη αντιστοιχία ανάμεσα σε μια θέση εργασίας και τον κατάλληλο υποψήφιο, χτίζοντας το προφίλ του χρήστη – υποψηφίου σε διάφορα επίπεδα ταιριάζοντας το με τις απαιτήσεις της θέσης, κάνοντας την διαδικασία της πρόσληψης σαφώς πιο σύντομη διαδικασία, από τον περίπου ένα μήνα που απαιτείται συνήθως για τις επιχειρήσεις.

Η σωστή επιλογή συνεργάτη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τις επιχειρήσεις, όπου με λιγοστούς σχετικά πόρους θα πρέπει να υπάρχουν υψηλές επιδόσεις και αποτελέσματα ίσως είναι ένα σημαντικό σημείο διαφοροποίησης σε σχέση με τον ανταγωνισμό ενώ η πλατφόρμα της Owiwi προσφέρει και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το τμήμα προσωπικού έτσι ώστε να διαχειριστεί την όλη διαδικασία.

Τέλος, η Owiwi ανακοίνωσε επίσης χρηματοδότηση 200.000 ευρώ από Έλληνες και ξένους επενδυτές η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη της υπηρεσίας με ταχείς ρυθμούς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις