Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Galaxy Tab S6: Η Samsung παρουσίασε τον “ανταγωνιστή” του iPad Pro

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Tab S6, τον αναβαθμισμένο “διάδοχο” του Galaxy Tab S4, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.

Το νέο, premium tablet της Samsung, “έρχεται” σε συμπαγές, λεπτό σώμα 5,7 χιλ., με βελτιώσεις στην κάμερα και επανασχεδιασμένο S Pen, με ενσωματωμένες λειτουργίες BLE (Bluetooth Low Energy) απομακρυσμένου ελέγχου και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης που υπόσχεται μέχρι και 10 ώρες διάρκεια χρήσης μετά από φόρτιση μόλις 10 λεπτών.

Το tablet διαθέτει, επίσης, μια νέα και βελτιωμένη έκδοση του Samsung DeX, η οποία δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να απολαύσουν μια εμπειρία, παρόμοια με εκείνη ενός H/Y, για να μπορούν να εκτελέσουν πολλές ταυτόχρονες εργασίες. Η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της λειτουργίας γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού (του νέου πλήκτρου DeX), το οποίο περιλαμβάνεται στο ανανεωμένο Book Cover Keyboard. Το πληκτρολόγιο έχει βελτιστοποιηθεί για ενισχυμένη λειτουργικότητα, με την προσθήκη θήκης για το S Pen, βάση ελεύθερης γωνίας για στήριξη, επιφάνειας αφής και πλήκτρα νέων λειτουργιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για πρώτη φορά σε tablet, η Samsung ενσωματώνει τον Αισθητήρα Δακτυλικού Αποτυπώματος πάνω στην οθόνη του Galaxy Tab S6. Η συσκευή διαθέτει και το Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας της Samsung.  Η οθόνη του είναι Super AMOLED 10.5’’, και “φοράει” τέσσερα ηχεία από την AKG με Dolby Atmos. Τέλος, η συσκευή διαθέτει επιπλέον πανίσχυρο επεξεργαστή και Game Booster που ενισχύουν την εμπειρία παιχνιδιού με βελτιωμένη συχνότητα καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS), μειωμένο «λαγγάρισμα» στην οθόνη, ταχύτερο χρόνο φόρτωσης κ.α.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις