Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η FlexCar ανοίγει 250 θέσεις εργασίας μέχρι το 2022

Τη δημιουργία 250 θέσεων εργασίας μέχρι το 2022 ανακοίνωσε σήμερα η FlexCar, ένα μήνα μετά την επένδυση – ρεκόρ που εξασφάλισε από από διεθνή και ελληνικά VCs και επενδυτές.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, βασική της προτεραιότητα είναι να μεγαλώνει συνεχώς την ομάδα της, επενδύοντας  σε ανθρώπινο ταλέντο, και πιο συγκεκριμένα σε νέους Έλληνες που επιθυμούν να είναι µέλη μίας δυναμικής ομάδας, να εξελιχθούν και να εξειδικευτούν σε τομείς όπως η εξυπηρέτηση πελατών, η τεχνολογία, τα οικονομικά, το μάρκετινγκ, έχοντας ως προτεραιότητα πάντα τον ανθρώπινο
παράγοντα και τη δημιουργία θετικού κοινωνικού αντίκτυπου.

“H δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η επένδυσή µας στην Ελλάδα και στο ανθρώπινο δυναμικό της είναι στις άμεσες προτεραιότητες µας και δικαιώνει την εμπιστοσύνη µας στην ελληνική οικονομία” λέει χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι η FlexCar  ιδρύθηκε το 2018 από τον Κωνσταντίνο Δάβαρη, πρώην στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών και απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας και του London School of Economics και τον Γιώργο Δεσύλλα, πρώην σύμβουλο επιχειρήσεων σε μεγάλες συμβουλευτικές εταιρείες.

Η FlexCar προσφέρει leasing αυτοκινήτου “νέας γενιάς” εύκολα και γρήγορα χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, με τον πελάτη να καταβάλλει μια ελάχιστη προκαταβολή η οποία μπορεί να επιστραφεί, χωρίς κρυφές χρεώσεις και δεσμεύσεις. Επιπλέον η FlexCar δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να αλλάζει δωρεάν κάθε δύο χρόνια αυτοκίνητο σύμφωνα με τις ανάγκες του και φυσικά να μπορεί να αγοράσει το αυτοκίνητο ανά πάσα στιγμή. Όλα αυτά με ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα το οποίο καλύπτει τα πάντα εκτός από το καύσιμο.

Χάρη στην καινοτόμα αυτή υπηρεσία, η FlexCar εξασφάλισε χρηματοδότηση 1,5 εκατομμυρίων ευρώ από το Uni.Fund και τη VentureFriends λίγο μετά την ίδρυσή της. Τα κεφάλαια αυτά τη βοήθησαν να επεκτείνει σημαντικά την παρουσία της στην Ελλάδα, και να θέσει τα θεμέλια για το λεγόμενο Scaleup. Σήμερα έχοντας εξασφαλίσει μια χρηματοδότηση 50 εκατ. ευρώ,  θέτει ως προτεραιότητα την επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό.

Μέχρι το τέλος του 2021 η εταιρεία θα απασχολεί περισσότερα από 100 στελέχη σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ το πλάνο ανάπτυξης περιλαμβάνει επιπλέον 250 προσλήψεις μέσα στο 2022. Στα άμεσα πλάνα της Ελληνικής εταιρείας είναι η δημιουργία ενός διεθνούς FlexCar hub στην Ελλάδα, το οποίο θα απαρτίζεται από νέους πτυχιούχους Έλληνες οι οποίοι θα υποστηρίζουν την εκτός συνόρων ανάπτυξη της εταιρείας.

“Αυτό που μας ξεχωρίζει στη FlexCar είναι οι άνθρωποί μας, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την εταιρεία, ικανοποιώντας χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες, δημιουργώντας δίκαιες και επιτυχημένες συνεργασίες με βάση πάντα τον ανθρώπινο παράγοντα και τη δημιουργία θετικού αποτυπώματος στην κοινωνία. Χάρη στην φανταστική ομάδα της FlexCar, έχουμε καταφέρει να έχουμε χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο και κύριο μέλημά μας είναι η ομάδα μας να μεγαλώνει συνεχώς, ενώ παράλληλα οι άνθρωποί μας εξελίσσονται τόσο σε ανθρώπινο όσο και επαγγελματικό επίπεδο και είναι καθημερινά χαμογελαστοί”, εξηγεί εκπρόσωπος της FlexCar.

Δείτε όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις