Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Μιχάλης Ψαλλίδας καλεσμένος στο σημερινό emea.live

Ο συνιδρυτής και Managing Director της Crowdpolicy θα μιλήσει μεταξύ άλλων για τεχνολογία και Startups

Ο Μιχάλης Ψαλλίδας, συνιδρυτής και Managing Director της εταιρείας τεχνολογίας Crowdpolicy, θα βρεθεί σήμερα στο “πάνελ” του eme.live, συζητώντας για την τεχνολογία, τον καίριο ρόλο που αυτή έπαιξε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, την Crowdpolicy και τις δικές της δράσεις αλλά και την ελληνική Startup σκηνή.

Ο κ. Ψαλλίδας έχει ισχυρή παρουσία στον επιχειρηματικό κόσμο για πάνω από 15 χρόνια, κατέχοντας υψηλόβαθμες θέσεις τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Πέραν της Crowdpolicy, είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Hellenic Blockchain Hub, ενώ έχει εμπλακεί σε ένα μεγάλο αριθμό οργανισμών, ιδρυμάτων και Startup εταιρειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Όσον αφορά συγκεκριμένα την Crowdpolicy, η εταιρεία ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση έργων που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή των πολιτών, γεφυρώνοντας έτσι το “χάσμα” μεταξύ των τελευταίων και των εκάστοτε οργανισμών. Η Crowdpolicy παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και αναπτύσσει σχετικά πληροφοριακά συστήματα στους τομείς του Civictech, του Fintech και της Ανοιχτής Καινοτομίας.

emea.live

Κάθε μεσημέρι, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή εκπομπή σχολιασμού της επικαιρότητας.

Μέσα σε περίπου 60 λεπτά, αναλύονται οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, αυτές που μας έκαναν εντύπωση και όσες πιστεύουμε ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη συζήτηση από όση επιτρέπει η καθημερινή ροή των γεγονότων.

Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, ενώ μαζί του βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, ο Σωτήρης Γιαννάτος και ο Ηλίας Κούκουτσας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις