Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Schoox επεκτείνει τις δραστηριότητές της εξαγοράζοντας τη Learn.net

Η Ελληνο-αμερικανική Schoox, η οποία έχει τη βάση της στο Τέξας και τμήμα R&D στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται σε συμφωνία εξαγοράς της Learn.net Inc., η οποία αναμένεται να κλείσει το πρώτο τρίμηνο του 2016.

H Schoox έχει μεγάλο μερίδιο στην αγορά των Learning Management Systems (LMS), τα εταιρικά συστήματα εκπαίδευσης, έχοντας παραδώσει πάνω από 5 εκατομμύρια μαθήματα, 25 χιλιάδες διαλέξεις σε μια μέρα ενώ υποστηρίζει 1 εκατομμύριο χρήστες σε πάνω από 110 χώρες.

Schoox: 5 εκατ. δολ. έχει λάβει συνολικά η ελληνο-αμερικανική εκπαιδευτική startup

Παράλληλα προσφέρονται και εξατομικευμένες λύσεις LMS όπως για παράδειγμα μια πρόσφατη υλοποίηση πλατφόρμας εταιρικής εκπαίδευσης online με 540.000 χρήστες, σε 44.000 σημεία σε 110 χώρες μέσα σε 30 μέρες χωρίς να χρειαστεί κάποια εκπαίδευση χρήσης στους υπαλλήλους.

Η Learn.net είναι μια πιο παραδοσιακή εταιρεία εταιρικής εκπαίδευσης με πρόσβαση σε μεγάλες εταιρείες αλλά με όχι με τόσο εξελιγμένη τεχνική υλοποίηση LMS σαν και αυτή της Schoox, η οποία βασίζεται στην ευελιξία, στα Smartphones, στο gamification αλλά και στο λεγόμενο social learming με τα μαθήματα να προσφέρονται μέσω ενός εύχρηστου περιβάλλοντος εργασίας.

Η νέα συνεργασία της Schoox θα δώσει πρόσβαση στους εταιρικούς πελάτες της Learn.net, αυξάνοντας με αυτό το τρόπο το μέριδιο αγοράς της εταιρείας.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις