Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Apple έχει την υψηλότερη αξία και προβλέπεται να πουλήσει 250 εκατ. iPhone τo 2018

Τα iPhone έχουν αποδειχτεί «θησαυρός»για την Apple και αν και είμαστε λίγες εβδομάδες πριν την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου του 2017, οι αναλυτές προβλέπουν ότι το 2017 θα πωληθούν 225 εκατ. iPhone ενώ το 2018, με τη έλευση του iPhone 8, ο αριθμός θα φτάσει τα 250 εκατ. συσκευές!

Το 2015 η Apple πούλησε 231 εκατ. συσκευές και 211 εκατ. το 2016, σημειώνοντας μια σημαντική πτώση. Το iPhone 7 πάει πολύ καλά στις πωλήσεις του μέχρι στιγμής και αναμένουμε να δούμε τι θα συμβεί και το επόμενο τρίμηνο μια και θα έχουν βγει στην αγορά όλα τα κορυφαία μοντέλα των μεγάλων ανταγωνιστών. Η μετοχή της Apple ανεβαίνει και η χρηματιστηριακή της αξία έχει φτάσει σε σημεία ρεκόρ, όπως και τα μετρητά της στην τράπεζα.

Infographic: Most U.S. Tech Giants Still Growing | Statista

Ο Ανταγωνισμός

Το Samsung Galaxy S8 είναι μια εντυπωσιακή συσκευή σε παρεμφερή τιμή, το Huawei P10 Plus έχει ένα σασί αντίστοιχου επιπέδου και ίσως την καλύτερη κάμερα απ΄όλα τα κορυφαία Smartphones, το LG G6 είναι μια εξαιρετική συσκευή με μοναδικά χαρακτηριστικά αλλά με παλιότερο επεξεργαστή, το Sony Xperia XZ Premium αναμένεται να έχει κορυφαία κάμερα. Τα Google Pixel και Motorola Moto Z επίσης είναι κορυφαία ενώ και η HTC ετοιμάζει high-end μοντέλα.
Αν βάλουμε στο παιχνίδι και τα outsider Xiaomi Mi6, Oppo R9s Plus, OnePlus 3T, Meizu Pro 6 Plus κ.α. θα μπορούσαν θεωρητικά να μεταμορφωθούν σε σημαντικές απειλές για το iPhone και την Apple, αλλά το οικοσύστημα του iOS έχει αποδειχθεί σημαντικός πόλος έλξης για τους αγοραστές σε όλο τον κόσμο και ειδικά στις Η.Π.Α. και ειδικά στις μικρές ηλικίες καταναλωτών παρά τις τιμολογιακές υπερβολές της Apple. Το κορυφαίο iPhone 8 με την OLED οθόνη αναμένεται να φτάσει και να ξεπεράσει για πρώτη φορά τα 1.000 ευρώ

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις