Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Project Agora διευρύνει το δίκτυο εκδοτών του στην Ελλάδα

Σε διεύρυνση του δικτύου συνεργαζόμενων εκδοτών στην Ελλάδα προχώρησε το Project Agora, ένα Native Advertising δίκτυο, το τελευταίο τρίμηνο εμπλουτίζοντας τις συνεργασίες του με μερικά από τα πιο δημοφιλή sites στην χώρα.

Το ελληνικό δίκτυο του Project Agora περιλαμβάνει πλέον 92 websites στην Ελλάδα και η συνολική κάλυψη ξεπερνάει πλέον το 85% των Ελλήνων online καταναλωτών. Μερικά από τα νέα συνεργαζόμενα sites στα οποία πλέον εμφανίζονται native ads (Content ή/και Video) του Project Agora είναι τα:

Athenstimeout.gr, Biscotto.gr, Capital.gr, Cooktime.gr, Eimaimama.gr, Fortunegreece.com, Instyle.gr, Jenny.gr, Madamefigaro.gr, Themamagers.gr, Missbloom.gr, Mycampus.gr, Pcmag.com, Peoplegreece.com, Platform.gr, Reader.gr, Shape.gr, Sportdog.gr, Travelstyle.gr, Travelstories.gr, Yupiii.gr.

«Το Project Agora δημιουργήθηκε ως ένα ποιοτικό “brand safe marketplace” για να ενισχύσει τους τοπικούς εκδότες να επανακτήσουν μερίδιο αγοράς ώστε να αφοσιωθούν στη δημιουργία ποιοτικού τοπικού περιεχομένου. Η επιτυχία του εγχειρήματος επιβεβαιώνεται με κάθε νέα συνεργασία», δήλωσε ο Δημήτρης Τσουκαλάς, εμπορικός διευθυντής του Project Agora στην Ελλάδα.

To Project Agora είναι μια εταιρεία του ομίλου TDG, δημιούργησε και διαχειρίζεται programmatic marketplaces στις περιοχές της Κεντρικής, Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Σήμερα, υποστηρίζει 350 κορυφαίους τοπικούς εκδότες να απλουστεύσουν τον τρόπο που διαχειρίζονται το διαφημιστικό τους inventory και να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους από αυτό.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Project Agora έχει επενδύσει η Venture Friends με 500.000 ευρώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις