Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μπορεί το Galaxy Watch να τα βάλει με το Apple Watch;

Μαζί με τo Galaxy Note 9 η Samsung παρουσίασε ένα νέο smartwatch, το Galaxy Watch, η πρώτη φορετή συσκευή της Samsung στην οικογένεια Galaxy το οποίο θα διατίθεται σε δύο μεγέθη και θα εξακολουθεί να έχει στρογγυλό σχεδιασμό, σε αντίθεση με το Apple Watch.

Το Galaxy Watch όπως προαναφέραμε θα έρχεται σε δυο μεγέθη, 46mm με οθόνη 33mm και 42mm με οθόνη 30mm, θα έχει αυτονομία 80 με 120 ώρες, θα είναι αδιάβροχο αλλά και με πιστοποίηση ανθεκτικότητας MIL-STD-810G, και θα ενσωματώνει eSIM και τηλέφωνο LTE έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με το βασικό τηλέφωνο αλλά και αυτόνομα.

Φυσικά προσφέρουν πλήρη γκάμα μετρήσεων υγείας και άσκησης συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παλμών ενώ πέρα από προσωπική χρήση τα Galaxy Watch έχουν και πολλές εταιρικές και επαγγελματικές εφαρμογές ειδικά σε περιπτώσεις που είναι κρίσιμη η παρακολούθηση των παραμέτρων υγείας.

Αναμένονται στην αγορά μέσα στο φθινόπωρο και σε κάθε περίπτωση θα έχουν δύσκολη αποστολή μια και το Apple Watch είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην αγορά με σχεδόν 18 εκατ. συσκευές το 2017. Στη δεύτερη θέση είναι η Samsung με 3,6 εκατ. συσκευές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις