Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Ισραηλινή Salt Security “σήκωσε” 10 εκατ. δολάρια

Η Ισραηλινή εταιρεία Salt Security, που δραστηριοποιείται στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, κατάφερε να αντλήσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να χρηματοδοτήσει την πατενταρισμένη πλατφόρμα προστασίας API που βασίζεται σε τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ), την οποία και λανσάρισε προ ημερών.

Στην διαδικασία της χρηματοδότησης συμμετείχαν – μεταξύ άλλων – η επίσης Ισραηλινή S Capital, ο Marius Nacht, Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Check Point Software, μιας εκ των μεγαλυτέρων εταιρειών ασφαλείας σε διεθνές επίπεδο κ.ά.

Σύμφωνα με πηγές της αγοράς, η Salt Security αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ένα από τα πλέον τρωτά σημεία των σύγχρονων επιχειρήσεων, καθώς εξασφαλίζει την μοναδική λύση ολοκληρωμένης προστασίας APIs, στην ΙΤ βιομηχανία.

Μέσω των λύσεών της, η Ισραηλινή εταιρεία θεωρεί πως θα συμβάλει καταλυτικά στον μετασχηματισμό του τρόπου με τον οποίο οι επιχειρήσεις προσεγγίζουν τον τομέα της ασφάλειας.

Όπως υποστηρίζουν οι Founder της ισραηλινής Startup εταιρείας, Michael Nicosia, αριστερά στην κεντρική εικόνα (φωτογραφία του Yasmin Lukatz) και ο Roey Eliyahu, δεξιά, μέρος των νέων κεφαλαίων αναμένεται να χρηματοδοτήσουν τις προσπάθειες έρευνας και ανάπτυξης (R&D) που αφορούν στην βασική της πλατφόρμα, καθώς επίσης να υποστηρίξουν νέες απαιτήσεις και ευρύτερα “θέλω” αναφορικά με την διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση εκ μέρους των ίδιων των πελατών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις