Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η User Replay επεκτείνεται στις ΗΠΑ

Η βρετανική εταιρεία εξυπηρέτησης πελατών User Replay επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Σαν Φρανσίσκο, προσλαμβάνοντας τον Φρανκ Γκασπάροβιτς ως υπεύθυνο πωλήσεων για τη Βόρεια Αμερική.

Ο Φρ. Γκασπάροβιτς έχει εμπειρία 24 ετών στη βιομηχανία λογισμικού, ενώ εργάστηκε σε κορυφαίες εταιρείες, όπως η IBM. Θα έχει την ευθύνη του marketing και των πωλήσεων στις ΗΠΑ, καθώς και της εξυπηρέτησης πελατών, αλλά και της διαχείρισης των ανθρωπίνων πόρων της εταιρείας.

john_thompson_ceo_1_702x336
O CEO της User Replay, John Thompson.

 

Η User Replay λειτουργεί σαν “μαύρο κουτί” για τα site ηλεκτρονικού εμπορίου, παρακολουθώντας τις ανάγκες, τις δραστηριότητες και τα παράπονα των πελατών των εταιρειών και προσφέροντας χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και συμπεράσματα στις εταιρείες. Επίσης, προσφέρει λογισμικό υπηρεσιών που δεν χρειάζεται καν να εγκατασταθεί στα τερματικά των επιχειρήσεων.

Ανάμεσα στους δημοφιλείς πελάτες της είναι η Pizza Hut και άλλες αμερικανικές επιχειρήσεις και εταιρείες, καθώς από το 2009 αυξάνεται διαρκώς η διείσδυση της εταιρείας στην αμερικανική αγορά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις