Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

kenta.gr: Μια χρήσιμη πλατφόρμα εύρεσης εταιρειών ανακύκλωσης

Ο ενδιαφερόμενος αναζητά την εταιρεία που μπορεί να παραλάβει και να ανακυκλώσει τα υλικά του, ενώ οι εταιρείες που παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες μπορούν να προβληθούν μέσα από την πλατφόρμα.

Το πρωτότυπο για τα Ελληνικά δεδομένα, «Κέντρο Ενημέρωσης Τιμών Ανακύκλωσης», λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες στο επιχειρηματικό στερέωμα της ανακύκλωσης. Βασικός στόχος του «Κέντρου Ενημέρωσης Τιμών Ανακύκλωσης», είναι η προβολή εταιρειών ανακύκλωσης για κάθε επιμέρους υλικό καθώς και η σύγκριση των τιμών που αυτές προσφέρουν, έτσι ώστε να ενημερώνεται κάθε ενδιαφερόμενος για την πλέον συμφέρουσα τιμή για κάθε ανακυκλώσιμο υλικό. 

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον ιστότοπο, κάθε ενδιαφερόμενος που κατέχει ανακυκλώσιμα υλικά όπως μέταλλα, πλαστικά, χαρτί, έλαια ή ελαστικά, μπορεί δωρεάν, χωρίς κόπο και με λίγα μόνο «κλικ» να βρει εκείνη την εταιρεία που του προσφέρει την υψηλότερη τιμή ώστε να αγοράσει και να ανακυκλώσει τα υλικά του.

Με τον τρόπο αυτό κάθε ενδιαφερόμενος κάτοχος  ανακυκλώσιμων υλικών μπορεί να κερδίσει περισσότερα χρήματα. Στο «Κέντρο Ενημέρωσης Τιμών Ανακύκλωσης» είναι ήδη εγγεγραμμένες αξιόπιστες εταιρείες ανακύκλωσης για μέταλλα, πλαστικά, χαρτί, έλαια και ελαστικά, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υλικών προς ανακύκλωση. 

Περισσότερα για το «Κέντρο Ενημέρωσης Τιμών Ανακύκλωσης» και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο www.kenta.gr

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις