Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Cameo σου δίνει την δυνατότητα να συνομιλήσεις με τους αγαπημένους σου celebrities

Για να προγραμματίσουν μια κλήση, οι χρήστες θα προτείνουν τρεις ημερομηνίες και ώρες που τους βολεύουν καλύτερα και μπορούν να προσκαλέσουν έως και εννέα άλλα άτομα να τους ακολουθήσουν στην κλήση

Η νέα 10λεπτη λειτουργία, το Cameo Live επιτρέπει στους χρήστες και τους φίλους τους να έχουν μια ζωντανή συνομιλία με τους αγαπημένους τους celebrities.

Το 2020, η εταιρεία δοκίμασε την ακριβή υπηρεσία Cameo Zoom, η οποία προσέφερε επίσης 10λεπτες κλήσεις – αλλά μόνο μέσω του Zoom. Αυτή η λειτουργία έχει έκτοτε κλείσει. Την επόμενη χρονιά, η Cameo παρουσίασε το Cameo Calls, το οποίο ακολουθεί παρόμοιο σκεπτικό με το Cameo Live, αλλά με μικρότερο χρονικό όριο (δύο λεπτά). Επίσης, υποστήριζε μόνο κλήσεις ενός προς έναν, όχι ομάδες φίλων όπως η νέα προσφορά.

Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει στην αγορά μια λειτουργία άμεσων μηνυμάτων – όπου οι χρήστες αγοράζουν την ευκαιρία να στείλουν ένα DM όπως σε μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης – αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο χρήστης θα λάβει απάντηση.

«Χρειάζεστε μια εμψυχωτική συζήτηση πριν από την επόμενη συνέντευξη για δουλειά ή το επόμενο τρίαθλο Ironman;» αναφέρεται στην ανάρτηση της εταιρείας. «Τι θα λέγατε να ανακεφαλαιώσετε μια πρεμιέρα με τον πρωταγωνιστή της αγαπημένης σας τηλεοπτικής σειράς ή ακόμα και να πάρετε τηλέφωνο το είδωλό σας για να σας βοηθήσει να κάνετε πρόταση γάμου στον έρωτα της ζωής σας; Οι δοκιμαστές του Cameo Live beta έχουν κλείσει αδράξει την ευκαιρία» αναφέρεται.

Η Cameo υποστηρίζει ότι δοκιμάζει την υπηρεσία τους τελευταίους δύο μήνες και ισχυρίζεται ότι έχει δει θετικές αντιδράσεις.

Για να προγραμματίσουν μια κλήση, οι χρήστες θα προτείνουν τρεις ημερομηνίες και ώρες που τους βολεύουν καλύτερα και μπορούν να προσκαλέσουν έως και εννέα άλλα άτομα να τους ακολουθήσουν στην κλήση. Οι κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στον ιστότοπο του Cameo ή στην πρόσφατα λανσαρισμένη εφαρμογή Cameo Live που διατίθεται στο Koji App Store, μια εφαρμογή link-in-bio που χρησιμοποιείται από τους influencers.

Μερικοί από τους διάσημους που μπορεί να επιλέξει ένας χρήστης για να συνομιλήσει στο Live είναι ο μουσικός καλλιτέχνης B.o.B, ο ηθοποιός Sean Astin και η drag queen Brooke Lynn Hytes.

Το εύρος τιμών κυμαίνεται από 100 έως 2.000 δολάρια για μια ζωντανή κλήση, αλλά η τιμολόγηση εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των σταρ. Σύμφωνα με το Gizmodo, ο διάσημος μπορεί να αρνηθεί μια κλήση, να εγκαταλείψει τη συνεχιζόμενη κλήση και να μπλοκάρει τους χρήστες.

Το λανσάρισμα της νέας λειτουργίας «Live» είναι η πρώτη μεγάλη κίνηση που κάνει η εταιρεία μετά την απόλυση σχεδόν του 25% του προσωπικού της νωρίτερα φέτος και αποτελεί μέρος του νέου κεφαλαίου της εταιρείας.

Η Cameo έχει συγκεντρώσει πάνω από 165 εκατ. δολ. από την ίδρυσή της το 2017 και η αξία της αποτιμήθηκε σε 1 δισ. δολ. τον Μάρτιο του 2021.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις