Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το νέο Loyalty Marketplace της Pobuca είναι γεγονός

Η νέα Loyalty πλατφόρμα είναι η πρόταση της εταιρείας για την αντιμετώπιση του σημαντικού προβλήματος των αδιάθετων πόντων

Το λανσάρισμα του νέου της Loyalty Marketplace ανακοίνωσε η Pobuca, σε μια ακόμη πρωτοπορία που εδραιώνει την εταιρεία στην κορυφή της ΝΑ Ευρώπης σε λύσεις Customer Experience (CX) και Loyalty.

Η νέα Loyalty πλατφόρμα είναι η πρόταση της Pobuca που αποσκοπεί στο να αντιμετωπίσει το σημαντικό πρόβλημα των αδιάθετων πόντων, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να επωφεληθούν από ένα πολυεπίπεδο δίκτυο συνεργατών όπου θα εξαργυρώνονται ή ανταλλάσσονται οι πόντοι ανταμοιβής των προγραμμάτων Loyalty, ενδυναμώνοντας παράλληλα ακόμη περισσότερο τη σχέση των πελατών με την επιχείρηση.

Με τα ευρήματα ερευνών να επιβεβαιώνουν ότι μέλη προγραμμάτων Loyalty που πρόσφατα εξαργύρωσαν πόντους έχουν 2,5 φορές μεγαλύτερα επίπεδα ικανοποίησης σε σχέση με μέλη που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τους πόντους τους, το Pobuca Loyalty Marketplace προσφέρει τις παρακάτω νέες δυνατότητες στις επιχειρήσεις:

  • Ανταλλαγή πόντων και μελών: επιτρέπει σε επιχειρήσεις (αποκλειστικούς ή μη συνεργάτες της Pobuca) να δημιουργούν συνεργασίες με συμπληρωματικά Loyalty προγράμματα, προσφέροντας τη δυνατότητα στους πελάτες τους να εγγραφούν σε αυτά και να εξαργυρώσουν πόντους.
  • Πρόσβαση σε κατάλογο δώρων: δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες να εξαργυρώσουν πόντους σε επιλεγμένα δώρα από πλούσιο κατάλογο ή να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς.
  • Εξαργύρωση πόντων σε μετρητά: οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν τους πόντους τους σε μετρητά σε ψηφιακό πορτοφόλι, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια σε οποιαδήποτε συνεργαζόμενη επιχείρηση.
  • Δωρεές σε ΜΚΟ: οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν πόντους σε δωρεές, ενισχύοντας την κοινωνική υπευθυνότητα των επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν αναλυτικά για τις δυνατότητες του Pobuca Loyalty Marketplace στην αποκλειστική ενότητα (www.pobuca.com/loyalty-marketplace) στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις