Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ταχύτατη ανάπτυξη για την Blacklane

Στην προσθήκη 36 νέων πόλεων στις ΗΠΑ και τον Καναδά προχώρησε η Blacklane, μια επαγγελματική υπηρεσία οδηγών. Έτσι, λοιπόν, η εταιρεία διαθέτει πλέον παρουσία σε κάτι παραπάνω από 180 πόλεις σε 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, στις οποίες περιλαμβάνονται και τουλάχιστον 300 αεροδρόμια.

Η Blacklane προσφέρει προγραμματισμένες διαδρομές με πιστοποιημένους οδηγούς και ασφαλισμένα οχήματα σε τιμές all-inclusive οι οποίες είναι εγγυημένες κατά τη διαδικασία της κράτησης. Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται το σύνολο των φόρων, διοδίων και τυχόν πουρμπουάρ. Τέλος, η Blacklane προσαρμόζει τις ώρες παραλαβής των επιβατών από τα αεροδρόμια στηριζόμενη σε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα καταγραφής πτήσεων και ένα τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.

Jens Wohltorf - Frank Steuer, Blacklane
Οι συνιδρυτές και διευθύνοντες σύμβουλοι της Blacklane, Jens Wohltorf (αριστερά) και Frank Steuer (δεξιά).

 

Όπως τόνισε ο Jens Wohltorf, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Blacklane: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια μοναδική όσο και καθετοποιημένη αγορά που απαρτίζεται από ντόπιους οδηγούς. Όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικούς και τουριστικούς λόγους επιθυμούν μια συνεχή, αξιόπιστη όσο και ασφαλή εμπειρία οπουδήποτε κι εάν πηγαίνουν».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις