Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Purina αναζητά Startups στον τομέα της φροντίδας κατοικίδιων

Η Purina Petcare  σε συνεργασία με τον οργανισμό TNW ανακοίνωσαν την έναρξη του προγράμματος UNLEASHED, με σκοπό την ενίσχυση της καινοτομίας στον τομέα της φροντίδας των κατοικίδιων.

Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη Startup εταιρειών από διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, οι οποίες ενσωματώνουν ψηφιακές και τεχνολογικές λύσεις στην ανάπτυξη προϊόντων ή και υπηρεσιών αφιερωμένων στη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων, αξιοποιώντας καινοτόμες ιδέες που βελτιώνουν την ποιότητα της δικής τους ζωής αλλά και αυτής των κηδεμόνων τους.

Μέσω του προγράμματος UNLEASHED οι Startups που θα προκριθούν στην τελική φάση του θα έχουν την υποστήριξη μιας ομάδας ειδικών που θα τις βοηθήσει να αναπτύξουν περαιτέρω την ιδέα τους και τις δυνατότητες εφαρμογής της στη βιομηχανία φροντίδας κατοικίδιων ζώων.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως 31 Μαρτίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα καθώς και για υποβολή αιτήσεων μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ: thenextweb.com/x/unleashed.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις