Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το e-satisfaction.com υποστηρικτής του 1ου Business Development Academy by CollegeLink.gr

Το e-satisfaction.com ανακοίνωσε χορηγική υποστήριξη στο 1ο Business Development Academy by CollegeLink.gr, ένα 2ήμερο σεμινάριο που διοργανώνεται στις 24 & 25 Νοεμβρίου.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε τελειόφοιτους και απόφοιτους σχολών διοίκησης και οικονομικών που τους ενδιαφέρει ο κλάδος των πωλήσεων και του Business Development.

Οκτώ κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου θα βρεθούν αυτές τις 2 ημέρες στο χώρο του Athens Center of Entrepreneurship & Innovation (ACEin) ώστε να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και τα μυστικά του επαγγέλματος τους. Παράλληλα θα υπάρξει career coaching από την εξειδικευμένη εταιρία επαγγελματικής κατεύθυνσης lmw.

To CollegeLink.gr είναι μια Startup του ACEin η οποία συνδέει τους αποφοίτους πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας αλλά και προσφέρει πολλές υποστηρικτές δράσεις και υλικό.

H e-satisfaction.com προσφέρει πελατοκεντρικές υπηρεσίες marketing σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και συμμετείχε στην πρόσφατη αποστολή στο DLD Tel Aviv Innovation Festival. Επίσης έχει κερδίσει το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2014.

To κόστος συμμετοχής είναι 30€ (20€ Early Bird, για ανέργους & φοιτητές).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις