Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Έκλεισε η συμφωνία RT-Safe και Elekta

Μετά από ένα έτος διαπραγματεύσεων και προετοιμασίας RT-Safe και Elekta υπέγραψαν τελικά την στρατηγική συνεργασία τους και θα προσφέρουν μαζί ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις ακτινοθεραπειών σε ασθενείς με καρκίνο του εγκεφάλου

Η RTsafe έχει αναπτύξει ένα πατενταρισμένο σύστημα 3D εκτύπωσης κρανίων ασθενών με τα μοντέλα να προσφέρουν υψηλή ανατομική ακρίβεια, η οποία αφενός επιτρέπει στους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου να σχεδιάζουν πιο ακριβείς θεραπείες για κάθε ασθενή, κι αφετέρου βοηθά τις εταιρείες που προσφέρουν συστήματα ακτινοθεραπείας να τελειοποιήσουν τα προϊόντα τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, RTsafe και Elekta στοχεύουν μέσω της συνεργασίας τους να αυξήσουν την πρόσβαση των ασθενών σε πρωτοποριακές θεραπείες διευκολύνοντας τα μικρότερα ιατρικά κέντρα να εφαρμόσουν με σιγουριά τη λύση HDRS της Elekta, και επιτρέποντας σε περισσότερους ασθενείς να έχουν πρόσβαση στην στερεοτακτική ακτινοχειρουργική – ακτινοθεραπεία.

«Η συνεργασία της RTsafe με την Elekta – σημαντικός παράγοντας παγκόσμιας σημασίας για την καταπολέμηση του καρκίνου – αποτελεί ένα πραγματικό προνόμιο για την ομάδα μας και σίγουρα θα διευκολύνει το όραμα της εταιρείας μας για την προώθηση της εξατομικευμένης περίθαλψης στην ακτινοθεραπεία. Η τιμή και η υπευθυνότητα που αισθανόμαστε είναι πραγματικά μεγάλες», δήλωσε ο Δρ. Ευάγγελος Παππάς, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της RTsafe.
Η Elekta συμμερίζεται τη δέσμευσή μας να κάνουμε την ακτινοθεραπεία μια εξατομικευμένη προσέγγιση ακριβείας στην περίθαλψη του καρκίνου και η RTsafe είναι σύμφωνη με το motto της Elekta: Όλοι με καρκίνο θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε – και να επωφελούνται από – επακριβή και εξατομικευμένη ακτινοθεραπεία», συνέχισε ο Ευάγγελος Παππάς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις