Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Nodes & Links σήκωσε 1,4 εκατ. λίρες για να βοηθήσει στη διαχείριση πολύπλοκων projects

Η Nodes & Links, μια Startup με έδρα το Λονδίνο που διαθέτει εργαστήριο λογισμικού στην Κύπρο, σήκωσε 1,4 εκατ. λίρες σε ένα γύρο χρηματοδότησης με επικεφαλής την ADV, και συμμετοχή των Seedcamp και Entrepreneur First.

Η Startup ισχυρίζεται ότι εφαρμόζει την επιστήμη στη διαχείριση πολύπλοκων έργων, προκειμένου να βοηθήσει εταιρείες με ανάλογο αντικείμενο. Η διαδικασία η οποία ακολουθεί περιλαμβάνει τέσσερα στάδια: Αρχικά ο ενδιαφερόμενος “ανεβάζει” τα δεδομένα που επιθυμεί στην πλατφόρμα, στη συνέχεια οι αλγόριθμοι αποκρυπτογραφούν τα μοτίβα πολυπλοκότητας και η πλατφόρμα ενημερώνει τον χρήστη για το πώς μπορεί να βελτιώσει την απόδοσή του. Τέλος το άτομο/ εταιρεία αξιολογεί τα αποτελέσματα και μπορεί να επωφεληθεί όσον αφορά τη λήψη αποφάσεων.

Η Nodes & Links δημιουργήθηκε το 2018 αλλά ισχυρίζεται ότι το λογισμικό της έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για τη “μείωση των κινδύνων στο σχέδιο συντήρησης ενός πυρηνικού αντιδραστήρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, για τη βελτίωση των βασικών εκτιμήσεων ενός έργου υποδομής αξίας ενός δισ. λιρών” και άλλους σκοπούς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις