Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Microsoft άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής στην Ευρώπη

Η Microsoft άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Oxford Circus, στο Λονδίνο.

Το νέο υπερκατάστημα διαθέτει μια σειρά από hands-on εμπειρίες για τους πελάτες, με μια από τις εμπειρίες να είναι με το αγωνιστικό αυτοκίνητο McLaren Senna, ένα σαλόνι παιχνιδιών και ένα ψηφιακό μαθησιακό κέντρο όπου προσφέρει μαθήματα κωδικοποίησης για παιδιά.

“Θέλαμε να φέρουμε μια ναυαρχίδα στο Λονδίνο εδώ και πολύ καιρό” δήλωσε η Cindy Rose, αντιπρόεδρος της εταιρείας Microsoft UK. “Η φιλοδοξία μας είναι ότι αυτό είναι ένα μέρος όπου ο κόσμος μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να ψωνίζει. Είναι ένα μέρος όπου μπορούν να αποκτήσουν καινούργιες ικανότητες, ένα μέρος όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να μεγαλώσουν και όπου μπορούν να χτίσουν μακροπρόθεσμους δεσμούς με κοινωνίες στη γειτονιά μας”.

 Σε απόσταση αναπνοής από το κατάστημα της Apple

Η Microsoft δήλωσε ότι το υπερκατάστημα, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κατάστημα της αντίπαλης Apple, σηματοδοτεί το τελευταίο βήμα στην σχεδόν 40ετή επένδυσή της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το υπερκατάστημα, το οποίο καλύπτει 22 χιλ. τετραγωνικά πόδια σε τρεις ορόφους, θα παραμένει ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ο Jace Tyrrell, ο γενικός διευθυντής της New West End Company, είπε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Microsoft στο Oxford Circus, στην καρδιά της λιανικής περιοχής του Λονδίνου. Το διαδραστικό κατάστημα προσφέρει μια νέα εμπειρία στους 600 χιλ. ημερήσιους επισκέπτες μας, ενισχύοντας την καινοτόμο και τεχνολογική προσφορά του West End σε επιχειρήσεις, επισκέπτες και τοπικές κοινότητες“.

Πηγή: Emea.gr

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις