Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Acronis: Νέα συνεργασία για την προστασία των δεδομένων της Liverpool FC

Τα ψηφιακά δεδομένα γίνονται όλο και πιο σημαντικά στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων και πολλές φορές είναι αυτά που μπορούν να δώσουν ανταγωνιστικό προβάδισμα μάλιστα. Αυτό φαίνεται ότι ισχύει και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά και στους αγώνες αυτοκινήτων, αν κρίνουμε από τις τελευταίες ανακοινώσεις της Acronis.

Είχαμε γράψει πρόσφατα πώς η Arsenal χρησιμοποιεί τα ψηφιακά εργαλεία και δεδομένα, από την διαχείριση του σταδίου και των φιλάθλων μέχρι τις προπονήσεις των ομάδων, και πόσο εξίσου σημαντική είναι η προστασία τους έναντι τεχνικών σφαλμάτων και κακόβουλων ενεργειών. 

Η Acronis, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην προστασία του κυβερνοχώρου, ανακοίνωσε μια νέα πολυετή σύμπραξη με την Liverpool, όπου και έγινε ο επίσημος “Global Cyber ​​Backup και Storage Partner” της ομάδας.

H Liverpool θα χρησιμοποιήσει την ολοκληρωμένη λύση backup και cloud για δεδομένα, εφαρμογές και συστήματα της Acronis με στόχο να καλύψει τους πέντε πυλώνες προστασίας του κυβερνοχώρου: ασφάλεια, προσβασιμότητα, προστασία της ιδιωτικής ζωής, αυθεντικότητα δεδομένων και προστασία από κακόβουλες ενέργειες (SAPAS) της εταιρείας.

Η ανακοίνωση έγινε στην εκδήλωση #CyberFit που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ομάδας στο Λίβερπουλ στις 19 Δεκεμβρίου 2019. Στην εκδήλωση συμμετείχε τόσο ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος Τεχνολογίας και Μετασχηματισμού της Λίβερπουλ, Enrico Tizzano, όσο και ο ιδρυτής της Acronis Serguei Beloussov. Επίσης, συμμετείχε ο Ian Rush, ένας θρύλος της Liverpool.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Liverpool, Μπίλι Χόγκαν, σχολίασε σχετικά: “Ψάχνουμε συνεχώς τρόπους για να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύουμε και μοιραζόμαστε σημαντικά αρχεία και πληροφορίες σε όλη την επιχείρηση, έτσι προσβλέπουμε στο να συνεργαστούμε με την Acronis η οποία ειδικεύεται σε αυτούς τους τομείς. Τα δεδομένα μας είναι εξαιρετικά πολύτιμα και η αποθήκευση και η πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα είναι καθοριστικής σημασίας για τον τρόπο που λειτουργούμε ως επιχείρηση και ως ποδοσφαιρικός σύλλογος“.

Ο EnricoTizzano ανέφερε: “Προσβλέπουμε να συνεργαστούμε στενά με την Acronis για να αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία και την καινοτομία της σε λύσεις αποθήκευσης δεδομένων, backup και ανάκτησης καταστροφών για να μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες ανάγκες μας. Από τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να προστατέψουμε καλύτερα τα πολύτιμα δεδομένα μας, τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο τα petabytes δεδομένων που παράγουμε αλλά και να τα διανείμουμε με ασφάλεια “.

Η Acronis έχει μπει για τα καλά στις αθλητικές συνεργασίες σε διάφορα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το μπέιζμπολ και οι αγώνες της Formula One. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Acronis συνεργάζεται ήδη με την Fenway Sports Group (μητρική εταιρεία της Liverpool) μέσω των Boston Red Sox και Roush Fenway Racing.

Στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού, τα δεδομένα αποτελούν σημαντικό πλεονέκτημα για μια επιχείρηση. Η τεχνολογίες της Acronis είναι ιδανικές για να βοηθήσουν οργανισμούς σε περιβάλλοντα υψηλών απαιτήσεων και ψηφιακής έντασης. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με αυτό το υπέροχο club και προσβλέπουμε στα κοινά μας έργα στο μέλλον “, δήλωσε ο Serguei Beloussov, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Acronis.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις