Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τα «μπλε τικ» ήρθαν τώρα και στο Gmail!

Πλέον, θα μπορείτε να ξεχωρίσετε εύκολα εάν ο αποστολέας ενός e-mail είναι ο πραγματικός και όχι κάποιος απατεώνας

Μια νέα λειτουργία λανσάρει η Google για το Gmail, η οποία έχει ως στόχο να βοηθήσει τους χρήστες του να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ετοιμάζει το νέο σύστημα Brand Indicators for Message Identification (ΒΙΜΙ) και όπως και τα υπόλοιπα blue checkmarks των υπόλοιπων tech εταιρειών, θα εμφανίζεται δίπλα στα ονόματα των χρηστών. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να ξεχωρίσετε εύκολα και γρήγορα εάν ο αποστολέας ενός e-mail είναι ο πραγματικός και όχι κάποιος απατεώνας.

Αναλυτικότερα, περνώντας το ποντίκι πάνω από το μπλε τικ, θα εμφανίζεται και ένα pop-up μήνυμα το οποίο θα επικυρώνει ότι: «O αποστολέας αυτού του email έχει επιβεβαιώσει πως του ανήκει το domain (αποστολής του email) και το λογότυπο στην εικόνα του προφίλ».

H νέα προσθήκη αυτή θα επιτρέψει στα συστήματα ασφαλείας να αναγνωρίζουν με μεγαλύτερη επιτυχία τα spam και phishing e-mails.

Η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη προς όλους τους εταιρικούς χρήστες μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Μπορείτε να σετάρετε το δικό σας μπλε τικ ακολουθώντας αυτό το link.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις