Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση 5 εκατ. δολαρίων για την Τούρκικη Proptech Apsiyon

Η Apsiyon,  Startup με έδρα την Κωνσταντινούπολη, η οποία αναπτύσσει ένα λογισμικό property management, σήκωσε χρηματοδότηση 5 εκατ. δολαρίων από το Digital East Fund της Earlybird, με τη συμμετοχή του αγγέλου επενδυτή, Jak Baruh.

Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2012, φιλοδοξεί να κάνει την πλατφόρμα της “σταθμό” τόσο για τους διαχειριστές ακινήτων όσο και για τους ενοικιαστές – εκτελώντας τα καθήκοντα και των δύο πλευρών, από την πληρωμή ενοικίων έως την κράτηση δωματίων.

Εκτός από τις πρακτικές λειτουργίες όπως είναι οι παραπάνω, το λογισμικό της Apsiyon προσφέρει επίσης υπηρεσίες θυρωρού και προγράμματα επιβράβευσης ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ χάρη σε μια πρόσφατη συνεργασία με επίσης τούρκικη İstegelsin, δίνεται επίσης και η δυνατότητα delivery φαγητού, μέσω της εφαρμογής της Apsiyon.

Η Startup λοιπόν δεν περιορίζεται στο PropTech. Αντιθέτως “χτίζει” μια πλατφόρμα που θα μπορεί να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες ενός ανθρώπου, ένα marketplace με ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε καθημερινό ζήτημα. Σύμφωνα με το Tech.eu, η νέα χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί γι’ αυτόν τον σκοπό καθώς και για διεθνή επέκταση και περιφερειακές συνεργασίες.

Η εταιρεία αυτή τη στιγμή έχει πελάτες στην Κύπρο, την Βόρεια Μακεδονία, την Ουκρανία και το Αζερμπαϊτζάν, ενώ τώρα σχεδιάζει να μπει σε επιπλέον αγορές στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, ενώ στοχεύσει συγκεκριμένα σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Ισπανία.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις