Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

BIMA: Η Startup που εξασφάλισε 30 εκατ. δολάρια με τη συμμετοχή της Allianz

Η BIMA, μια Startup που δραστηριοποιείται στον χώρο των ασφαλίσεων και της υγείας, εξασφάλισε ένα νέο γύρο χρηματοδότησης ύψους 30 εκατ. δολαρίων, με στόχο να αυξήσει τις υπηρεσίες της και να ανταποκριθεί στη ζήτηση που προκύπτει λόγω της πανδημίας.

Η εταιρεία, έχει έδρα σε Σουηδία και Αγγλία και προσφέρει ασφαλιστικά πακέτα, υπηρεσίες τηλεϊατρικής, προγράμματα διαχείρισης ασθενειών αλλά και εκπτωτικές προσφορές για φαρμακεία. Μέσω της πλατφόρμας της, που είναι σχεδιασμένη ειδικά για κινητά τηλέφωνα, στοχεύει κυρίως αναδυόμενες αγορές στις οποίες το κινητό αποτελεί το βασικό σημείο πρόσβασης σε διαδικτυακές υπηρεσίες.

Με τη νέα χρηματοδότηση, η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει νέες υπηρεσίες στην πλατφόρμα της, έχοντας παράλληλα στο πλευρό της μια πολύ δυνατή ομάδα επενδυτών. Σημειώνεται ότι του γύρου ηγήθηκε το CreditEase Fintech Investment Fund (CEFIF) ενώ συμμετείχαν υφιστάμενοι επενδυτές, μεταξύ των οποίων η LeapFrog Investments και ο ασφαλιστικός κολοσσός Allianz.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε την αξία της, ωστόσο στον προηγούμενο γύρο χρηματοδότησής της, σύμφωνα με το TechCrunch, αυτή άγγιζε τα 300 εκατ. δολάρια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις