Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η N26 “μπαίνει” στις ασφάλειες!

Στο χώρο της ασφάλισης μπαίνει η N26, λανσάροντας προγράμματα που ξεκινούν από μόλις 6 ευρώ. Η γερμανική ψηφιακή τράπεζα, συνεργάζεται στο νέο αυτό εγχείρημα με την επίσης γερμανική startup Simplesurance, και ξεκινά με ασφαλίσεις κινητών τηλεφώνων.

Οι χρήστες, θα μπορούν πληρώνοντας ένα ποσό που ορίζεται βάσει της αξίας του κινητού τους, να αποκτήσουν ασφαλιστική κάλυψη που τους αποζημιώνει μεταξύ άλλων για ατυχήματα και κλοπές.

«Όταν χρειάζεται να ασφαλιστούν, οι πελάτες έρχονται μέχρι και σήμερα αντιμέτωποι με πολύπλοκες και ξεπερασμένες διαδικασίες και γραφειοκρατία», δήλωσε ο Valentin Stalf, Διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της N26, συμπληρώνοντας: «Ο χώρος ήταν από καιρό έτοιμος για μια αλλαγή και τώρα εμείς προσφέρουμε μια ενιαία ψηφιακή λύση για τις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών μας».

Προς το παρόν, η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη μόνο στη Γερμανία. Ωστόσο, η N26, σκοπεύει να μεταφέρει το προϊόν σε περισσότερες χώρες της Ευρώπης και να το επεκτείνει ώστε να συμπεριλάβει άλλους τύπους ασφάλισης όπως κατοικίας, ζωής και ταξιδιών.

Σημειώνεται ότι άλλες ψηφιακές τράπεζες, όπως η βρετανική Revolut, διαθέτουν επίσης υπηρεσίες ασφάλισης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις