Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Burger King: Μετά τα Impossible Whoppers ήρθαν τα Impossible Nuggets!

Δυστυχώς όμως τα Impossible "Chicken" nuggets των Burger Kings δεν θα είναι vegan παρότι βασίζονται σε αμιγώς φυσικά συστατικά.

H συνεργασία της αμερικανικής Startup Foodtech Impossible Foods με την Burger King ξεκίνησε το 2019 με την δοκιμαστική εισαγωγή στα μενού των Impossible burgers. Πλέον σε όλα σχεδόν τα εστιατόρια της Burger King στις Η.Π.Α. υπάρχει στο μενού τα Impossible Whoppers.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου τα νέα φυτικά nuggets “κοτόπουλου” της Impossible άρχισαν να εμφανίζονται σε επιλεγμένα εστιατόρια και σουπερμάρκετ στις ΗΠΑ. Πρόκειται για άλλο ένα δοκιμαστικό ντεμπούτο για να ελεγχθεί προφανώς η ανταπόκριση του κοινού.

Από σήμερα, η γνωστή αλυσίδα fast food θα προσθέσει τα Impossible Nuggets οκτώ τεμαχίων στο μενού της σε επιλεγμένα εστιατόρια στην Αϊόβα, στην Μασαχουσέτη και τη Φλόριντα ενώ θα είναι διαθέσιμα για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Τα nuggets έχουν δημιουργηθεί κυρίως από πρωτεΐνη σόγιας και ηλιέλαιο και σύμφωνα με την Impossible έχουν 40% λιγότερο κορεσμένο λίπος και 25% λιγότερο νάτριο από τα nuggets κοτόπουλου. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι nuggets της Burger King δεν θα είναι vegan, καθώς θα τηγανίζονται στο ίδιο λάδι που μαγειρεύουν τα εστιατόρια το κρέας.

H Impossible Foods ιδρύθηκε το 2011 και μέχρι σήμερα έχει σηκώσει 1,6 δισ. δολάρια.

 

Διαβάστε επίσης: 

Χρηματοδότηση 200 εκατ. δολαρίων για την Impossible Foods

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις