Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η ρουμανική PayPoint εξαγοράζει την εφαρμογή ψηφιακών πληρωμών 24pay

Η PayPoint Services Romania απέκτησε την 24pay, μια λύση ψηφιακών πληρωμών για δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς που αναπτύχθηκε από την τοπική εταιρεία τεχνολογίας PTP Online. Μέσω της εξαγοράς, η PayPoint συμπληρώνει το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της και διαφοροποιεί το φάσμα των ψηφιακών λύσεων της.

Καθώς ο χρόνος αποτελεί προτεραιότητα για τους περισσότερους καταναλωτές και οι mobile πληρωμές θεωρούνται πρακτικές και ασφαλείς, η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει, μαζί με το 24pay, γρήγορες υπηρεσίες πληρωμών για τις δημόσιες μεταφορές, διατηρώντας τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας για τους πελάτες της PayPoint εδώ και πάνω από 14 χρόνια, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της PayPoint Services Romania Utku Ogrendil.

Η εφαρμογή 24pay θα συμπληρωθεί με νέες υπηρεσίες, όπως η πληρωμή λογαριασμών, στάθμευσης και σιδηροδρομικών εισιτηρίων. Η εφαρμογή 24pay, που ξεκίνησε το 2018, έχει πάνω από 730.000 λήψεις από τα app stores. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε 13 πόλεις: Βουκουρέστι, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Arad, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Piatra Neamt, Sacele, Resita και Ploiesti.

Οι υπηρεσίες PayPoint Romania είναι επίσης διαθέσιμες σε περίπου 19.000 σημεία σε όλη τη χώρα ενώ αποτελούσε μέρος του παρόχου λύσεων πληρωμών PayPoint με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Τον Οκτώβριο του 2020, η PayPoint UK κατέληξε σε συμφωνία με την Innova Capital για την πώληση της ρουμανικής επιχείρησής της έναντι περίπου 56 εκατ. ευρώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις