Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Awards #2: Το οικοσύστημα ψηφίζει τις καλύτερες Startups της Ελλάδας!

Παρότι θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι υπάρχουν πολλά βραβεία για τα δεδομένα και τα μεγέθη της Ελλάδας, ωστόσο αποφασίσαμε για δεύτερη χρονιά να διοργανώσουμε τα Startupper Awards μια και εξακολουθούν να είναι τα μοναδικά όπου επιτρέπουν στο Ελληνικό Οικοσύστημα, και σε όλους τους ενδιαφερόμενους, να επιλέξουν τις εταιρείες και τις πρωτοβουλίες που αξίζουν να ξεχωρίσουν και να βραβευτούν.

Όπως είχαμε αναφέρει και πριν ένα έτος περίπου η βασική μας ιδέα και σκέψη ήταν και είναι το οικοσύστημα, μέσα έναν ανεξάρτητο φορέα να αναδείξει τους καλύτερους της Ελληνικής Startup Σκηνής στην Ελλάδα με καθαρούς όρους και διαδικασίες δίχως ίχνος σκιάς.

Πέρυσι 4.430 άτομα είχαν συμμετάσχει στη ψηφοφορία κάτι που δείχνει ότι τα βραβεία είχαν την αποδοχή, την αναγνώριση και την βαρύτητα που επιθυμούσαμε για την ανάδειξη των καλύτερων Startups σε εννέα κατηγορίες.

Startupper Awards: Η γιορτή των Startups

Η διαδικασία των Startupper Awards #2

1. Στον σχετικό σύνδεσμο της E-Survey θα μπορείτε να προτείνετε εσείς την Startup που θα μπει στη διαδικασία του διαγωνισμού. Αυτή η φάση θα διαρκέσει έως και την 5η Μαίου.

Μπείτε εδώ για να προτείνετε τη δική σας πρόταση για τα Startupper Awards

2. Αμέσως μετά θα ανακοινωθούν στο δικτυακό τόπο των Startupper Awards οι εταιρείες που έχει επιλέξει η συντακτική ομάδα του Startupper.gr σε τέσσερις κατηγορίες στις οποίες θα συμπεριληφθούν και οι δικές σας επιλογές.

3. Οι τέσσερις κατηγορίες είναι:
Scaleup Startup
Mature Startups
Early Stage Startups
Δομές και πρωτοβουλίες του ελληνικού οικοσυστήματος

Η ψηφοφορία θα τρέξει έως και τις 9 Ιουνίου, πάντα μέσω της πλατφόρμας της E-Survey, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα και το αδιάβλητο της διεξαγωγής της διαδικασίας.

Κάθε συμμετέχοντας θα μπορεί να ψηφίσει 1 επιλογή, σε κάθε κατηγορία, μόνο μια φορά, κάτι που θα εξασφαλιστεί μέσω της E-Survey.

Θα υπάρχουν τρεις κατατάξεις σε κάθε κατηγορία με τον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας να παίρνει και το αντίστοιχο βραβείο.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου 2017 σε τοποθεσία που θα ανακοινωθεί στις επόμενες ημέρες!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις