Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Προσφορά της Nannuka για την ελληνική κοινότητα του Λονδίνου

Η Nannuka, επιθυμώντας να ενισχύσει τους δεσμούς επικοινωνίας στην ελληνική κοινότητα του Λονδίνου αλλά και να ευχαριστήσει τα Premium μέλη της, που αυξάνονται συνεχώς, προσφέρει δωρεάν τις δύο πρώτες ώρες από τις υπηρεσίες των Ελλήνων επαγγελματιών της υπηρεσίας της, έως τις 10 Οκτωβρίου 2017.

Πλέον οι γονείς έχουν ένα ακόμα κίνητρο για να επιλέξουν την εκπαιδευτικό ή παιδαγωγό που θα σταθεί δίπλα στο παιδί τους, παραδίδοντας μαθήματα ελληνικών ή για να παίξει μαζί του δημιουργικά, δίνοντάς του την ευκαιρία να έρθει σε βιωματική επαφή με τη γλώσσα.

H Nannuka είναι μια οn-line υπηρεσία πρώτης γραμμής που οι γονείς επισκέπτονται καθημερινά για να βρουν αξιόπιστες babysitters, παιδαγωγούς, δασκάλους, γηροκόμους και οικιακές βοηθούς, με περισσότερα από 120.000 μέλη στην Ελλάδα, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Την ίδια στιγμή είναι ένα μέσο εύρεσης εργασίας για τους νέους επαγγελματίες που έχουν την ευκαιρία να βρουν εργασία εύκολα και άμεσα στα αντικείμενο της παιδικής φροντίδας και εκπαίδευσης, της φροντίδας ηλικιωμένων και του σπιτιού.

Τα πρώτα Playdates και Meetup Days της ομάδας της Nannuka με την ελληνική κοινότητα του Λονδίνου έκαναν εμφανή την ανάγκη των γονέων για επικοινωνία και χτίσιμο σχέσεων με οικογένειες που συνάντησαν τις ίδιες δυσκολίες στην προσαρμογή τους αλλά και την εύρεση έμπιστων και ικανών επαγγελματιών στο χώρο της παιδικής φροντίδας και εκπαίδευσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις