Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τα μοναδικά εργαλεία δικτύωσης και επικοινωνίας του StartupNow Forum

Την ερχόμενη Παρασκευή 23/11 ξεκινά το διήμερο StartupNow Forum στην Ελευσίνα με στόχο να διασυνδέσει τις Startups που θα συμμετάσχουν με το επιχειρηματικό οικοσύστημα της περιοχής και όχι μόνο.

Η διήμερη εκδήλωση διοργανώνεται από την Mantis Business Innovation και περιλαμβάνει πολλά Workshops, ομιλίες και φυσικά τον απαραίτητο διαγωνισμό.

Το StartupNow Forum έχει δυο εργαλεία που για πρώτη φορά βλέπουμε να υλοποιούνται σε ανάλογες εκδηλώσεις στην Ελλάδα, στα πρότυπα μεγάλων εκδηλώσεων του εξωτερικού.
Όπως προαναφέραμε στόχος της εκδήλωσης είναι η διασύνδεση των Startups με άλλα μέλη του οικοσυστήματος, μικρές και μεγάλες εταιρείες, επενδυτές, δημοσιογράφους κ.α.

Για να υποστηριχθεί με τον καλύτερο τρόπο η δικτύωση και η επικοινωνία είναι ήδη σε λειτουργία η πλατφόρμα Jublia, η οποία προσφέρει την δυνατότητα επικοινωνίας και κλεισίματος ραντεβού 1:1 εντός της εκδήλωσης τις μέρες και ώρες που αυτή θα τρέχει.

Το εργαλείο όμως που κάνει τη διαφορά είναι το StartUPNowGate! Όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση στην υπηρεσία η οποία θα λειτουργεί σαν μια βάση δεδομένων και επικοινωνίας μεταξύ όλων των παικτών του χώρου αλλά με μερικά ακόμα μοναδικά χαρακτηριστικά: την δυνατότητα αξιολόγησης της ιδέας / επιχείρησής σας με στόχο τα καλύτερα αποτελέσματα στην επαφή με τους επενδυτές και όχι μόνο. Στην ουσία με αυτό το εργαλείο η εκδήλωση θα συνεχιστεί και μετά το τέλος της.

Τα εισιτήρια του StartupNowForum ξεκινάνε από τα 15 ευρώ και σε συνεργασία με τους διοργανωτές της εκδήλωσης το Startupper.gr σας προσφέρει έκπτωση 25% στα εισιτήρια της εκδήλωσης εισάγοντας τον κωδικό startupper#sunf .

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις