Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Bird εξαγόρασε την Scoot και μια “θέση” στο San Fransisco

Η Bird ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας ηλεκτρικών οχημάτων Scoot. Μαζί, οι εταιρείες θα προσφέρουν περισσότερα πατίνια εξοπλισμένα με την τελευταία τεχνολογία και θα παρέχουν υπηρεσίες σε περισσότερες κοινότητες.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Scoot στο οικοσύστημα της Bird και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί καθώς κλιμακώνουμε τις συμπληρωματικές μας αποστολές”, δήλωσε ο Travis VanderZanden, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Bird, σε δελτίο τύπου. “Μαζί, θα έχουμε μεγαλύτερο αντίκτυπο στην καθημερινή ζωή των πελατών μας και στις πόλεις που εξυπηρετούμε”.

Μετά την εξαγορά, η Scoot θα συνεχίσει να λειτουργεί αυτόνομα, ως θυγατρική που ανήκει εξ ολοκλήρου στην Bird. “Η αποστολή μας παραμένει η ίδια, αλλά η κλίμακα στην οποία θα εργαστούμε και τα οχήματα που θα προσφέρουμε θα είναι πολύ καλύτερα για τους ανθρώπους που εξυπηρετούμε”, δήλωσε ο Michael Keating, ιδρυτής και πρόεδρος της Scoot.

Μαζί με την Scoot, η Bird εξαγόρασε και μια “θέση” στο San Fransisco. Πέρυσι, και μετά από ένα διάστημα ανεξέλεγκτης χρήσης των πατινιών στους δρόμους του San Fransisco, οι αρχές αποφάσισαν να δώσουν άδεια κυκλοφορίας σε μόλις δύο εταιρείες, δοκιμαστικά, για διάστημα ενός έτους. Οι εταιρείες αυτές ήταν η Scoot και η Skip, ενώ ανάμεσα στις υπόλοιπες 10 εταιρείες που έμειναν “πίσω” ήταν η Bird. Πλέον, και μετά την εξαγορά της Scoot, τα πατίνια της Bird θα μπορούν να κυκλοφορούν “ελεύθερα” στο San Fransisco.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις