Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στον δρόμο των απολύσεων και η PayPal: «Κόβει» 2.000 θέσεις εργασίας

Η εταιρεία σχεδιάζει να απολύσει περίπου το 7% των εργαζομένων της

To 7% του προσωπικού της σχεδιάζει να απολύσει η PayPal, συνεχίζοντας της προσπάθειες για μείωση του λειτουργικού της κόστους. Οι μαζικές απολύσεις αναμένεται να επηρεάσουν περίπου 2.000 εργαζομένους.

«Ενώ έχουμε κάνει ουσιαστική πρόοδο στον σωστό προσδιορισμό της δομής του κόστους μας και επικεντρώσαμε τους πόρους μας στις βασικές στρατηγικές μας προτεραιότητες, έχουμε περισσότερη δουλειά να κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να αλλάζουμε καθώς εξελίσσεται ο κόσμος μας, οι πελάτες μας και το ανταγωνιστικό μας τοπίο», τόνισε σε μήνυμά του προς τους εργαζομένους της εταιρείας, ο CEO της PayPal, Νταν Σούλμαν.

«Το ενδιαφέρον μας στρέφεται στην αποτελεσματικότητα, ενώ συνεχίζουμε να επενδύουμε σε βασικούς τομείς ανάπτυξης, κάτι που αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για εμάς», πρόσθεσε ο Σούλμαν.

Η PayPal είδε τα έσοδά της να αυξάνονται κατακόρυφα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς οι καταναλωτές είχαν στραφεί στο μαζικό εμπόριο. Ωστόσο, ανάπτυξή της επιβραδύνθηκε και από τον Αύγουστο, με την εταιρεία να δηλώνει ότι θα πρέπει να εξοικονομήσει τουλάχιστον 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα στο 2023.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις