Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

46 βραβεία καινοτομίας απέσπασε η Samsung στην έκθεση CES 2020!

46 διακρίσεις από νέες προϊοντικές καινοτομίες κατέκτησε η Samsung, στη διεθνή έκθεση CES 2020 Innovation Awards (Βραβεία Καινοτομίας CES 2020).

Συγκεκριμένα, η εταιρεία απέσπασε τρία βραβεία στην υψηλού κύρους κατηγορία Best of Innovations. Τα βραβεία αποδόθηκαν για τον εξαιρετικό σχεδιασμό, την κορυφαία μηχανική και την τεχνολογία αιχμής. Το Galaxy Note 10+ 5G και δύο προϊόντα Οπτικής Απεικόνισης (Visual Display) της Samsung ήταν οι νικητές των βραβείων Best of Innovation.

Χρονιά ορόσημο το 2019

Συνολικά, τη φετινή χρονιά η Samsung κέρδισε μια πληθώρα βραβείων που καλύπτουν μια σειρά από κατηγορίες, όπως η Οπτική Απεικόνιση (Visual Displays), τα Παιχνίδια (Gaming), οι Εφαρμογές Λογισμικού και Κινητής (Software and Mobile Apps), η Ενσωματωμένη Τεχνολογία (Embedded Technology), η Τεχνολογία για έναν Καλύτερο Κόσμο (Tech for a Better World), Βιωσιμότητα (Sustainability), ο Εξοπλισμός και τα Εξαρτήματα Οπτικοακουστικών Προϊόντων Οικιακής Χρήσης (Home AV Components & Accessories), το Υλικό και τα Εξαρτήματα Υπολογιστών (Computer Hardware and Components), η Υγεία και Ευεξία (Health and Wellness), η Φυσική Κατάσταση (Fitness), ο Αθλητισμός και η Βιοτεχνολογία (Sports and Biotech), οι Φορητές Συσκευές (Wearables), οι Συσκευές και τα Αξεσουάρ Κινητής (Mobile Devices and Accessories), τα Αξεσουάρ Υπολογιστών (Computer Accessories), οι Οικιακές Συσκευές (Home appliance) και το Έξυπνο Σπίτι (Smart Home).

«Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που για ακόμη μια φορά αναγνωρίζονται οι τρόποι με τους οποίους τα προϊόντα και οι ψηφιακές λύσεις επηρεάζουν τις ζωές των καταναλωτών και μας δείχνουν πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η τεχνολογία», δήλωσε ο YH Eom, President και CEO στη Samsung Electronics North America. «Αυτός ο χρόνος σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο όσον αφορά στον αριθμό των βραβείων που αποσπά η Samsung στη CES, γεγονός που αποδεικνύει πως πίσω από αυτές τις νέες, καινοτόμες λύσεις βρίσκεται μια κορυφαία ομάδα από όλο τον κόσμο».

Τα CES Innovation Awards (Βραβεία Καινοτομίας CES) χρηματοδοτούνται από την Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών (CTA), που ίδρυσε και διοργανώνει τη CES. Πολλά από τα αναγνωρισμένα από τη βιομηχανία προϊόντα της Samsung θα παρουσιαστούν στην CES 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7-10 Ιανουαρίου 2020, στα περίπτερα της Samsung (#15006) στο The Las Vegas Convention Center, Central Hall – Tech East.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις