Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εκδήλωση για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα από το Women Do Business

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020, στο Ηράκλειο Κρήτης  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 3η διοργάνωση του WOMEN DO BUSINESS. . Η εκδήλωση έλαβε μέρος στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου, με περιορισμένο αριθμό παρευρισκομένων λόγω των μέτρων ασφαλείας, που ανακοινώθηκαν την προηγούμενη,  αλλά με τις ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής να φτάνουν σχεδόν τα διακόσια άτομα.
Η ομάδα WOMEN DO BUSINESS δραστηριοποιείται από τον Μάιο του 2019 στην πόλη του Ηρακλείου.  Πρόκειται για οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο την  προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και την κατάργηση στερεοτύπων. Στις διοργανώσεις του WOMEN DO BUSINESS γυναίκες επιχειρηματίες παρουσιάζουν τις ιστορίες τους με ευθύτητα και ρεαλισμό προσφέροντας σίγουρα χρήσιμες ιστορίες προς μίμηση ή αποφυγή για όλες τις γυναίκες και όχι μόνο, που θέλουν να κάνουν τη δική τους επιχείρηση.
Οι συμμετέχουσες ομιλήτριες αναφέρθηκαν στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα μέσα από προσωπικά παραδείγματα και επικεντρώθηκαν στην γενικότερη ανάγκη των επιχειρηματικών δράσεων ακόμη και όταν οι συνθήκες δεν είναι καθόλα ευνοϊκές.
Οι  co-founders και διοργανώτριες της εκδήλωσης Νατάσσα Γρηγοράκη και Έρη Παυλάκη συντόνισαν το event, με την βοήθεια της ομάδας των εθελοντριών σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, “Μετά την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση,  το σίγουρο είναι ότι αναμένουμε την επόμενη συνάντηση του WOMEN DO BUSINESS που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον χειμώνα του 2020, ενώ παράλληλα αναμένουμε και νέες δράσεις; προς την πρακτική υποστήριξη των γυναικών που θέλουν να επιχειρήσουν ή που επιχειρούν ήδη”,
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις