Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέο πρόγραμμα επιτάχυνσης “βάζει” ευρωπαϊκές Fintech στην αγορά της Ασίας

Ένα νέο πρόγραμμα επιτάχυνσης έρχεται να βοηθήσει τις ευρωπαϊκές Fintech Startups, να μπουν στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Το πρόγραμμα, το οποίο συντονίζεται από τον Accelpoint Accelerator, θα δώσει τις ευκαιρία στις εταιρείες να παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους σε επενδυτές, ειδικούς του χώρου, αλλά και εκπροσώπους μεγάλων εταιρειών κατά τη διάρκεια του Singapore Fintech Festival, τον Δεκέμβριο.

Η εταιρεία που θα ξεχωρίσει στη διαδικασία αυτή, θα κερδίσει ένα βραβείο 20.000 δολαρίων, θα συμμετάσχει ένα πρόγραμμα 12 εβδομάδων με ειδικούς από την Σιγκαπούρη, θα λάβει δωρεάν πρόσβαση για έξι μήνες στο APIX Innovation sandbox, όπως και καθοδήγηση και πρόσβαση σε ένα δίκτυο πιθανών πελατών και επενδυτών.

Ο Hubert Anyzewski, διευθύνων σύμβουλος του Accelpoint Accelerator, δήλωσε σχετικά: «Για πολλά χρόνια, βλέπουμε πολλές ευρωπαϊκές νεοφυείς επιχειρήσεις να παλεύουν να εισέλθουν σε ασιατικές αγορές. Γι’ αυτό, αποφασίσαμε να αναπτύξουμε ένα πρόγραμμα που θα κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία, συνδέοντας τα σωστά projects με τους σωστούς πελάτες και επενδυτές της αγοράς.

Αναζητούμε κορυφαίες, ευρωπαϊκές Fintech εταιρείες με λύσεις έτοιμες να βγουν στην αγορά και να αναπτυχθούν παγκοσμίως. Το πρόγραμμα αναζητά έργα με σαφείς λύσεις που θα μπορούν να λειτουργήσουν στη διασταύρωση του χρηματοοικονομικού και του τεχνολογικού τομέα”.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την φόρμα υποβολής αιτήσεων, πατήστε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις