Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Pakia: Η “επόμενη γενιά” στη διαχείριση ασφαλιστικού γραφείου

Η Pakia Software Services ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα της εφαρμογής διαχείρισης ασφαλιστικού γραφείου στο cloud.

H Pakia είναι ένα ελληνικό Startup, μέρος του χαρτοφυλακίου εταιρειών της Starttech Ventures, και θέλει να αλλάξει τον τρόπο διαχείρισης των ασφαλιστικών εργασιών.

Η ομάδα με CEO και συνιδρυτή τον Γιώργο Κρυπωτό έχει χρόνια εμπειρία στην ψηφιακή διαχείριση ασφαλιστικών εργασιών με το όραμα της είναι να κάνει τον ασφαλιστικό κλάδο απλό, και να συμβάλλει στην αυτοματοποίηση κάθε διαδικασίας που απαιτείται για να λειτουργήσει ένα ασφαλιστικό γραφείο. Με αυτό το τρόπο κάθε ασφαλιστικός σύμβουλος, μπορεί να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του γραφείου του και να εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα από τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες. Οι επαγγελματίες έχουν πρόσβαση στη διαχείριση του ασφαλιστικού τους γραφείου κάθε στιγμή, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Είτε ως ανεξάρτητοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, είτε ως διαχειριστές ενός μεγάλου ασφαλιστικού πρακτορείου.

Οι σημαντικές “γέφυρες” 

Χρησιμοποιώντας τις γέφυρες, μπορεί να καταχωρείται αυτόματα στο Pakia, ένας μεγάλος όγκος δεδομένων (συμβόλαια, ανανεώσεις συμβολαίων και ειδοποιητήρια), μέσω των αρχείων που στέλνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες στους συνεργάτες τους. Με τις γέφυρες, η διαδικασία καταχώρησης δεδομένων απλοποιείται και πραγματοποιείται σε ελάχιστο χρόνο.

Πολυτιμολόγηση και web services

Με το Pakia, μπορεί να γίνει συγκριτική τιμολόγηση ανάμεσα σε πακέτα και καλύψεις διαφορετικών ασφαλιστικών εταιρειών ώστε κάθε ασφαλιστικός σύμβουλος να επιλέγει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες κάθε πελάτη. Η έκδοση ενός συμβολαίου γίνεται μέσα από το Pakia, όπως θα γινόταν μέσα από το portal της ασφαλιστικής εταιρείας κι έτσι εξοικονομείται  πολύτιμος χρόνος, που θα χανόταν σε καταχωρήσεις.
Ο Γιώργος Κρυπωτός, CEO της εταιρείας Pakia Software Services δήλωσε: Η επίσημη κυκλοφορία του Pakia είναι αποτέλεσμα πολλών μηνών σκληρής δουλειάς, με αφοσίωση στους στόχους μας, και είμαστε ενθουσιασμένοι που είναι πλέον διαθέσιμοΕπιπλέον πρόσθεσε: Σκοπός μας, είναι να βοηθήσουμε τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να αλλάξουν ριζικά και προς το καλύτερο, τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν. Επόμενος στόχος του Pakia είναι να ολοκληρωθεί η δημιουργία των web services και να προστεθούν περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, ώστε οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να έχουν ακόμη περισσότερα οφέλη από τη χρήση της εφαρμογής”.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις