Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Mastercard αγοράζει πλατφόρμα εξατομίκευσης της McDonald’s

Η πλατφόρμα εγγυάται μια προσωποποιημένη εμπειρία για τους πελάτες της εταιρείας βάσει προηγούμενων online επιλογών.

Η Mastercard θα αγοράσει την εταιρεία Dynamic Yield, μια πλατφόρμα εξατομίκευσης και μηχανής λήψης αποφάσεων, από την McDonald’s. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες για τους οικονομικούς όρους δεν έχουν ακόμα γνωστοποιηθεί. 

Η πλατφόρμα SaaS της Dynamic Yield χρησιμοποιεί προηγμένη Τεχνητή Νοημοσύνη και άλλες τεχνολογίες για να παρέχει εξατομικευμένες συστάσεις προϊόντων, προσφορές και περιεχόμενο με βάση στοιχεία από προηγούμενες αγορές, προβολές σελίδων, ώρα της ημέρας, τρέχουσα κίνηση καταστημάτων και προϊόντα με τάση. 

Η εταιρεία που εξαγοράστηκε από την McDonald’s το 2019 για να βοηθήσει στην αναμόρφωση των drive throughs και των περιπτέρων παραγγελίας του fast food κολοσσού, συνεργάζεται σήμερα με περισσότερες από 400 επιχειρήσεις στους κλάδους του λιανικού εμπορίου, των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, του ταξιδιωτικού τομέα και των εστιατορίων. 

Η Mastercard αναφέρει ότι η εξαγορά θα τη βοηθήσει να βοηθήσει τους πελάτες και τους συνεργάτες της να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία, επιτρέποντας στον γίγαντα των πληρωμών να δημιουργήσει έναν ενιαίο κόμβο δέσμευσης και πιστότητας. 

Η ιδέα του να μπαίνεις σε ένα κατάστημα ή να ανοίγεις μια ιστοσελίδα και να βρίσκεις μια εμπειρία τέλεια προσαρμοσμένη στο άτομο σου γίνεται πλέον πραγματικότητα που όλο και περισσότερες εταιρείες και brands αναπτύσσουν για τους καταναλωτές. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις