Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Teamtailor «σήκωσε» 10 εκατ. δολ. εκτοξεύοντας τα κέρδη της

Έχοντας μείνει μακριά από το VC για επτά χρόνια, η startup 240 ατόμων αποτιμάται τώρα στα 325 εκατ. ευρώ

Χρηματοδότηση 10 εκατ. δολ. άντλησε η SaaS Teamtailor με lead fund την VC Sprints Capital με έδρα το Λονδίνο.

Ο γύρος αυτός αυξάνει στην συνολική αποτίμηση της εταιρείας στα 325 εκατ. ευρώ. 

Οι Co- Founders Erik Andersson, David Wennergren και Richard Johansson έχουν αναπτύξει σταθερά την επιχείρησή τους χωρίς πολλά εξωτερικά κεφάλαια, μια στάση που καθορίστηκε από τη συνεργασία τους με την PR-Tech Mynewsdesk, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες SaaS στη Σουηδία. Το μεγαλύτερο μέρος της ανάπτυξης της επιχείρησης χρηματοδοτήθηκε από τα λειτουργικά έσοδα.

Μέχρι στιγμής η Teamtailor απασχολεί πάνω από 240 υπαλλήλους, με γραφεία στη Στοκχόλμη, το Λονδίνο, το Όστιν και το Όκλαντ.

Τώρα με τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο Sara Arildsson (πρώην COO της iZettle) και επιπλέον 10 εκατ. ευρώ στην τράπεζα, η Teamtailor σχεδιάζει να επικεντρωθεί στη διεθνή της επέκταση, ιδίως στις ΗΠΑ.

Αλλά με σχεδόν διπλασιασμό των καθαρών εσόδων της μέσα σε ένα χρόνο σε 17 εκατ. ευρώ το 2021 και χωρίς επείγουσα ανάγκη για νέα κεφάλαια, γιατί να προβεί σε άντληση κεφαλαίων;

«Παρατηρούμε συνεχή ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της επιχείρησής μας και, ενώ δεν χρειαζόμασταν αυτή την επιπλέον χρηματοδότηση για να λειτουργήσουμε, αυτή η νέα επένδυση μας φέρνει σε ακόμη ισχυρότερη οικονομική θέση και μας επιτρέπει να κινηθούμε ταχύτερα στις ευκαιρίες που βλέπουμε», λέει ο Arildsson.

Οι εταιρείες συχνά δυσκολεύονται να κάνουν τις σελίδες του HT τους να ξεχωρίζουν – υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να παρουσιάσουν οι εταιρείες τα προνόμια που προσφέρουν στους εργαζομένους, το περιβάλλον και τις αρμοδιότητες μια θέσης.

Η startup εταιρεία SaaS Teamtailor είναι η λύση που διορθώνει αυτό το πρόβλημα προσφέροντας πλήρη διαδικασία πρόσληψης στην πλατφόρμα της.

Η TeamTailor συνδυάζει το πρόγραμμα παρακολούθησης υποψηφίων και λογισμικό προσλήψεων παρέχοντας μια προηγμένη και αποτελεσματική λύση HR. Με αυτή την «έξυπνη» λύση η Startup αποτελεί ένα διαδραστικό career website που παρέχει εξελιγμένες υπηρεσίες προσλήψεων με στόχο την προσέλκυση των καλύτερων ταλέντων και τη διαχείριση των υποψηφίων.

 

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις