Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Ολλανδική Fixico εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 7 εκατ. ευρώ

Η Fixico, ολλανδική πλατφόρμα επισκευής αυτοκινήτων, εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 7 εκατ. ευρώ από την Autotech Ventures, με συμμετοχή των παλαιότερων επενδυτών Laurens Groenendijk και Orange Growth Capital. Αυτός ο γύρος ανεβάζει το συνολικό κεφάλαιο της Fixico στα 14,3 εκατ. ευρώ.

Η Startup αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία και τη Νότια Αφρική και συνεργάζεται με περισσότερα από 2.000 συνεργεία επισκευών. Η Fixico ξεκίνησε το 2014 ως ένα marketplace μεταξύ καταναλωτών και καταστημάτων και εξελίχθηκε σε μια end-to-end πλατφόρμα που συνεργάζεται με τους ιδιοκτήτες οχημάτων και τους ασφαλιστές.

“Προσφέρουμε έναν καινοτόμο και πλήρως ψηφιακό τρόπο αντιμετώπισης των επισκευών των αυτοκινήτων”, δήλωσε ο Derk Roodhuyzen de Vries, Διευθύνων Σύμβουλος της Fixico. “Οι ιδιοκτήτες και οι ασφαλιστικές εταιρείες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα μας ως έναν έξυπνο μηχανισμό προσφοράς/ ζήτησης, για να μειώσουν το κόστος και τον χρόνο επισκευής και να λάβουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις