Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η SyncBnB στους τελικούς του διαγωνισμού EU Startups Summit!

Η Syncbnb είναι μέσα στις 15 Startups του EU Startups Summit και επιλέχθηκε ανάμεσα σε 507 ευρωπαϊκές startups – μέσα από μια διαδικασία συνεχόμενων αποκλεισμών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη στις 24 Απριλίου και η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την υπηρεσία της μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό που απαρτίζεται από την “αφρόκρεμα” του Ευρωπαϊκού Startup οικοσυστήματος.

H εκδήλωση πραγματοποιείται από το EU-Startups.com και αναμένεται να συμμετάσχουν Startuppers, serial entrepreneurs, fund managers, angel investors αλλά και technology fans από όλη την Ευρώπη στο Auditori AXA της Βαρκελώνης.

Ο Αλέξανδρος Καραβίτης, συνιδρυτής της Syncbnb, δήλωσε: “Είμαστε προφανώς εκστασιασμένοι! Δεν είναι λίγο πράγμα να επιβιώνεις από 3 γύρους αποκλεισμών και να φτάνεις στο top 15 των Ευρωπαϊκών startups. Και εγώ και ο Πέτρος ξέραμε όταν ιδρύαμε την Syncbnb πέρυσι ότι η υπηρεσία έχει απίστευτες προοπτικές και παγκόσμια απήχηση, αλλά δεν φανταζόμασταν ότι όλα θα γίνουν τόσο γρήγορα. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε μια τόσο δυνατή ομάδα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα startups του εξωτερικού και είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα”.

Η Syncbnb ιδρύθηκε το 2017 από τους Αλέξανδρο Καραβίτη και Πέτρο Ζιώγα και βοηθάει ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να αυξήσουν τις πωλήσεις τους αποκτώντας παρουσία σε πολλαπλά κανάλια διανομής (Airbnb, Booking.com, Homeaway, Tripadvisor, Expedia κλπ) και στην συνέχεια φροντίζει ώστε να όλα τα ημερολόγια σε όλα τα κανάλια να είναι πλήρως συγχρονισμένα ώστε να μην έχουν διπλοκρατήσεις. Η Syncbnb απευθύνεται στο παγκόσμιο κοινό, έχει πελάτες από 78 χώρες και χρηματοδοτήθηκε από 6 πολύ γνωστούς Έλληνες angel investors.

Σημειώνεται, τέλος, πως η υπηρεσία κοστίζει 13 ευρώ το μήνα και ανα ακίνητο και υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών στο syncbnb.com

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις