Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μεγάλη αύξηση στις αναζητήσεις Crypto το 2021

Μεγάλη αύξηση στην επισκεψιμότητα παρατηρήθηκε σε όλα σχεδόν τα σχετικά sites.

Παρότι ξεκίνησαν σαν κάτι το “κρυφό” και το περιθωρειακό, ο χώρος των Crypto δεν θέλει πολλά ακόμα για να γίνει “mainstream”.

Η άνοδος της λεγόμενης αποκεντρωμένης χρηματοδότησης επηρεάζει ήδη αγορές κάθε είδους. Ακόμη και ορισμένες μεγάλες τράπεζες αλλά και πλατφόρμες πληρωμών, όπως η PayPal και η Visa, έχουν συμπεριλάβει κρυπτονομίσματα στις υπηρεσίες τους ενώ και αρκετοί retailers μπαίνουν στο παιχνίδι.

Ομοίως, πολλές κυβερνήσεις δημιουργούν τα δικά τους κρυπτονομίσματα, ενώ άλλες, όπως η κυβέρνηση του Σαλβαδόρ, τα έχουν ήδη αποδεχθεί ως επίσημο μέσο πληρωμής.

Κορυφαίοι ιστότοποι κρυπτονομισμάτων και πλατφόρμες συναλλαγών έχουν δει τεράστιες αυξήσεις στην επισκεψιμότητα τα τελευταία χρόνια. Στην πραγματικότητα, τα τρία κορυφαία sites υπερτριπλασιάσαν την επισκεψιμότητά τους το 2021 σύμφωνα με το SEMRUSH.

Σε ότι αφορά τις αναζητήσεις το Bitcoin παραμένει στην κορυφή για το 2021 αλλά ο Elon Musk φρόντισε για να γίνει το Dogecoin εξαιρετικά δημοφιλές στις Η.Π.Α. κυρίως.


Ανάλογα την χώρα και την χρήση εκεί βλέπουμε διαφορετικά κρυπτονομίσματα να είναι δημοφιλή στις αναζητήσεις.

Για παράδειγμα μετά το Bitcoin και το Dogecoin, το XRP είναι δημοφιλές στην Ιαπωνία, στην Γαλλική Γουιάνα το Ethereum είναι εξαιρετικά δημοφιλές, το Cosmos στην Μαδαγασκάρη όπως και το DASH στο Βατικανό!

Τέλος, οι Top 5 χώρες σε αναζητήσεις σχετικά με τα κρυπτονομίσματα είναι οι: Ολλανδία, Σλοβενία, Ελβετία, Αυστρία και η Τουρκία.

 

Διαβάστε επίσης: 

Το Ελ Σαλβαδόρ ετοιμάζει μια tax-free crypto πόλη

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις