Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Integral “σήκωσε” 15 εκατ. δολάρια από τον επενδυτικό “βραχίονα” της Morgan Stanley

Προκειμένου να μπορέσει να αναπτύξει και να διαδώσει ακόμα περισσότερο την cloud πλατφόρμα της για FX, η αμερικανική Integra “σήκωσε” χρηματοδότηση 15 εκατ. δολαρίων από την Morgan Stanley Expansion Capital.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της εταιρείας και Διευθύνοντα Σύμβουλο Harpal Sandhu οι υπηρεσίες της Integra χρησιμοποιούνται ήδη από πάνω από 200 εταιρείες, οι οποίες είναι συνδεμένες στην πλατφόρμα της, χωρίς όμως να κάνει περαιτέρω δηλώσεις που να αφορούν την χρηματοδότηση.

Μπορεί η στάση της Integra να δημιουργεί περισσότερες ερωτήσεις από απαντήσεις, όμως μια γρήγορη ματιά στο site της εταιρείας, αποκαλύπτει πως ανάμεσα στους πελάτες της βρίσκονται οι: Bank of America, Citi, Mizuho, Erste, UBS και Fargo.

H χρηματοδότηση θα δώσει στην Integra την ευκαιρία να αναπτύξει και να προωθήσει την Open Currency Exchange (OCX) πλατφόρμα της, μια εφαρμογή FX που δίνει την δυνατότητα στους συνεργάτες και πελάτες της να χρησιμοποιούν ένα ενιαίο ολοκληρωμένο δίκτυο ρευστότητας και ταυτόχρονα να επεκτείνει το πελατολόγιο της.

Η Integra ιδρύθηκε το 1993  και διαθέτει γραφεία ανάπτυξης, υποστήριξης και πωλήσεων στο  Πάλο Άλτο, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Τόκιο, τη Σιγκαπούρη και το Μπανγκαλόρ. Η Morgan Stanley Expansion Capital είναι η ιδιωτική επενδυτική πλατφόρμα της Morgan Stanley Investment Management και έχει ολοκληρώσει επενδύσεις σε περισσότερες από 190 εταιρείες.

Θα πρέπει να σημειωθεί, τέλος, πως η Morgan Stanley δεν είναι “ξένη” στις χρηματοδοτήσεις, καθώς τον Μάιο , ακολουθούσε κατά πόδας τη Goldman Sachs στη δανειοδότηση της υγιούς βιομηχανίας FinTech της Βραζιλίας, αναζητώντας υψηλότερες αποδόσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις